• Publisert 24.04.2017

  Sesongstart på Finnskogbanen

  98-IMG_0991
  Lørdag 22. april 2017 braket det løs igjen. Første NM runde i 2017 for Shortcar gikk av stabelen på Finnskogbanen. Det ble selvfølgelig både spennende og actionfylt rallycross.

  Etter 4 innledende omganger, der en strykes, var Sivert S.Johansen, Peder Økseter, Thor Gunnar Hagen, Inge Wenn, Rune Hansen og Frode Kveldstad klare for B-finalen. Sivert fikk en tyvstart og måtte ta alternativsporet to ganger. Han klarte allikevel, etter et forrykende tempo, og komme seg videre til A-finalen med andre plass i B-finalen etter Peder Økseter.
  I A-finalen var det da Tony Sormbroen, med beste startspor, Julius Slatlem, Steinar Solibakke Klev, Gudbrand Løken, Peder Økseter og Sivert S.Johansen.
  Julius Slatlem stakk av med seieren foran Tony Sormbroen, med Steinar Solibakke Klev på 3.plass. 4.plass gikk til Sivert S.Johansen, 5.plass til Gudbrand Løken og 6.plass til Peder Økseter. Gratulerer.
  81-IMG_7203

  Neste løp for Shortcar blir NM i Racing på Vålerbanen, 12.-14.mai.

  Kommentarer  Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
  Melding