• Publisert 19.09.2016

  NM avslutning på Vålerbanen

  007-img_0677
  Da var vi kommet til siste løpshelg for sesongen, med 2 finaler i racing på Vålerbanen
  Norgesmestertittelen var allerede delt ut, Sivert S.Johansen sikret den etter forrige løp, men det var ingenting å si på innsatsen av den grunn.

  På tidskvalifiseringen var det Sivert S Johansen (NMK Grenland) som var raskest i Shortcar Extreme, med tiden 54.667. Han hadde da Pole Position i finalen lørdag og han beviste at han fortjener tittelen med å vinne også dette løpet. På andreplass kom Bernt Harald Jensen (NAF MSP Asker og Bærum) og tredjeplassen gikk til Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg).

  På søndag var det klart for nytt løp. Startoppsettet på dag 2 er etter resultatene av løpet på dag 1. De 7 første blir snudd, deretter er det etter tid. Dette gjorde at Thor Gunnar Hagen (NMK Modum og Sigdal) startet i Pole Position. Finalen ble actionfylt og spennende, men det ble Thor Gunnar Hagen som dro i land seieren. På andreplass kom Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg) og på tredjeplass ble det Martin Barry-Berg (NAF MSP Ringerike).

  I Shortcar Bandit var det også meget bra racing. Stian Frydenlund (NAF MSP Ringerike) vant begge finalene og ble den første Norgescup-vinneren i Shortcar Bandit. 2.plass gikk i begge løpene til Rune Hansen (NAF MSP Vålerbanen) og 3.plassene gikk til Erik Nilsen (NMK Aurskog-Høland).

  Vi gratulerer Sivert S. Johansen (NMK Grenland) med årets Norgesmestertittel i Shortcar Extreme. Nummer to i årets NM ble Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg) og tredjeplassen gikk til Tony Sormbroen (KNA Solør MSP).
  008-img_0681
  I Shortcar Bandit var det for første gang i år Norgescup. Den ble vunnet av Stian Frydenlund (NAF MSP Ringerike). Andreplassen gikk til Erik Nilsen (NMK Aurskog-Høland) og tredjeplassen gikk til Rune Hansen (NAF MSP Vålerbanen).
  006-img_0673
  Gratulerer til dere alle!

  Vi gleder oss allerede til 2017-sesongen!
  101-img_5121

  Kommentarer  Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
  Melding